Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Tynaarlo

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Tynaarlo? Definitie AVP: een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht. De dekking is noodzakelijk zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. In de regel heb je het dan over schades aan producten maar ook letselschade als fysieke of psychische schade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit wijn over de bank van een familielid
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je veroorzaakt een ongeluk
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Tynaarlo, gemeente Tynaarlo, Drenthe is er al vanaf €2,7 tot €5,15. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Net) nummer0592 (+31592)
Aantal inwoners32804
Postcodegebieden9482
WijkenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Twenterand, aansprakelijkheidsverzekering-Tubbergen, polis-Tilburg, verzekeringspakket-Tiel, Tholen en verzekeraar-Teylingen
aansprakelijkheidsverzekering-tynaarlo

AVP vergelijken Tynaarlo februari 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als jij maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €2,85 – €5,35 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de AVP-vergelijker kun jij gemakkelijk Tynaarlo AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis overeenkomt met jouw wensen. Bijvoorbeeld OHRA of Ditzo. Zo heb je een goede dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Centraal Beheer dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Alleen raden verzekeringsexperts het wel aan. Mogelijk – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 – 2.300.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten schommelen tussen de €2,15 tot €4,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Tynaarlo afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een familie met kids? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €100.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Tynaarlo? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 9482.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • Klaverblad AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan de eigendommen van anderen. Je hebt het al gezien: de premies zijn aan verandering onderhevig. Een polis van Inshared kan qua prijs afwijken van een verzekering van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Zo’n assuradeur biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Tynaarlo? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Elk jaar vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €2,75 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Tynaarlo verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Woonpakket-aanbieding
 • Een contactpersoon
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een duidelijke nota per maand

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

B. van de Berg, Tynaarlo (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente