Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Paterswolde

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Paterswolde? Zo’n AVP is de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Hij komt van pas als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan goederen maar ook letselschade. Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • je stoot iemands telefoon van tafel
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Paterswolde, gemeente Tynaarlo, Drenthe is al verkrijgbaar vanaf €1,85 t/m €4,7. Zo ben je al verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Regio) nummer050 (+3150)
Inwoners32.804
Postcodegebieden9765
BuurtenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Naburige plaatsenverzekering-eelde, aansprakelijkheidsverzekering-glimmen, polis-onnen, verzekering-oudeschans, AVP-matsloot en vriescheloo
aansprakelijkheidsverzekering-paterswolde

AVP vergelijken Paterswolde november 2020

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Zoals omstandigheden als je morst rode wijn over de bank van iemand en je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €3,8 – €4,6 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.000.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de de vergelijker kan men direct Paterswolde AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering overeenkomt met jouw wensen. Misschien wel Klaverblad en Ditzo. Op die manier ontvang je een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Unigarant afsluiten.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Soms – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.000.000 tot circa 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten vinden we terug tussen de €3,05 tot €5,6.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Mensen op leeftijd profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Paterswolde afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of juist een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Paterswolde? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 9765.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020

 • ABN-AMRO AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan anderen. Je hebt het al gezien: de tarieven wijken sterk van elkaar af. Een polis van Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Unive. Wat is daarvan de reden? Elke maatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Paterswolde? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3,2 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Paterswolde verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatievoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

D. van de Veen, Paterswolde (november 2020)