Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Donderen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Donderen? De AVP is de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan eigendommen en/of psychische problemen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst een kop koffie over de bank van een vriend
 • je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Donderen, gemeente Tynaarlo, Drenthe is al verkrijgbaar vanaf €4 t/m €4,95. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Regio) nummer0592 (+31592)
Aantal inwoners32.804
Postcodes9497
BuurtschappenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de buurtverzekering-bunne, aansprakelijkheidsverzekering-winde, polis-yde, verzekering-zeijerveld, AVP-de-punt en ubbena
aansprakelijkheidsverzekering-donderen

AVP vergelijken Donderen november 2020

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Onder andere taferelen als een kunstwerk laten vallen dan wel iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €3,85 – €4,65 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de de vergelijker kan iedereen snel Donderen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis in lijn is met jouw eisen. Misschien wel FBTO en ABN-AMRO. Zo geniet je van een transparante dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook OHRA inboedelverzekering.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Wellicht – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.300.000 tot circa 2.900.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en het gekozen eigen risico. De onkosten schommelen tussen de €2,55 t/m €4,6.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Donderen afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een partner en/of kids? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag resulteert in een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,echter onder andere ook €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Donderen? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9497.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van november 2020

 • Unive AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan spullen van een derde. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de tarieven kunnen enorm afwijken. Een dekking via Verzekeruzelf.nl kan soms fors duurder zijn dan de polis van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Iedere maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Donderen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Neem een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €2,00 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Donderen verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketvoordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Als ik schade maak heb ik een stukje zekerheid’

Q. van de Pol, Donderen (november 2020)