Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering De Punt

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in De Punt? De AVP is de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Dit is nodig op het moment dat je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of lichamelijke verwondingen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman
 • je veroorzaakt een gebroken been
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in De Punt, gemeente Tynaarlo, Drenthe vind je al vanaf €3,85 – €4,65. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Net) nummer050 (+3150)
Aantal inwoners32.804
Postcodegebieden9493
WijkenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Naburige plaatsenverzekering-ubbena, aansprakelijkheidsverzekering-zeijen, polis-zeijerveen, verzekering-zeegse, AVP-zeijerveld en ter-aard
aansprakelijkheidsverzekering-de-punt

AVP vergelijken De Punt november 2020

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld taferelen als je morst bier over een meubel van de buurman en door jou breekt iemand een been. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €3,85 tot €4,25 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel De Punt AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke module matcht met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden of Unive. Zodoende profiteer je van een transparante dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: London Verzekeringen inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Soms – denk aan letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.500.000oplopend tot 2.700.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het totaalbedrag, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De tarieven fluctueren tussen de €3,75 t/m €4,45.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit De Punt afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in De Punt? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 9493.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020

 • FBTO AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan spullen van een derde. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen van Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan de polis van FBTO. Is hiervoor een verklaren? Iedere partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in De Punt? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kies een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €2,3 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan de opstal en inboedel. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in De Punt verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een duidelijke nota per maand

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

F. van der Heijden, De Punt (november 2020)