Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Taarlo

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Taarlo? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schades aan producten of (blijvende) schade met letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • de hond maakt iets kapot
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Taarlo, gemeente Tynaarlo, Drenthe vind je al vanaf €1,95 t/m €4,75. Zo ben je al verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Regio) nummer0592 (+31592)
Aantal inwoners32.804
Postcodes9485
BuurtschappenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de regioverzekering-zeegse, aansprakelijkheidsverzekering-vries, polis-noordlaren, verzekering-schipborg, AVP-zuidlaarderveen en de-groeve
aansprakelijkheidsverzekering-taarlo

AVP vergelijken Taarlo november 2020

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gezinslid of bewoner realiseert schade bij een persoon. Zoals omstandigheden als een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren of door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €2,95 tot €4,95 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Dankzij onze tool kun jij gemakkelijk Taarlo AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke AVP past bij jouw eisenpakket. Je kunt denken aan verzekeraars als Klaverblad of HEMA. Daardoor kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Huis In Eén Verzekeringen inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen het is wel sterk aan te raden. Af en toe – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies schommelen tussen de €1,9 tot €5,3.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Taarlo afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.250.000. Een dure dekking resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Taarlo? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 9485.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020 (pakketten)

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies kunnen enorm afwijken. De dekkingen via Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een verzekering van Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Taarlo? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €2,15 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Taarlo verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Extra voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

Dhr. van Beek, Taarlo (november 2020)