Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Tubbergen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Tubbergen? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen en schade aan personen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • een notebook laten vallen
 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Tubbergen, gemeente Tubbergen, Overijssel sluit je al af voor €2,25 tot €5,8. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTubbergen
Regionummer0546 (+31546)
Inwoners21120
Postcodegebieden7650
WijkenTubbergen, Albergen, Harbrinkhoek, Geesteren, Langeveen, Vasse, Reutum, Fleringen
Plaatsen in de regioverzekering-Tilburg, aansprakelijkheidsverzekering-Tiel, polis-Tholen, verzekeringspakket-Teylingen, Texel en verzekeraar-Terschelling
aansprakelijkheidsverzekering-tubbergen

AVP vergelijken Tubbergen maart 2023

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan toestanden als je stoot iemands ipad van tafel maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn been. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €3,8 t/m €5,25 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.500.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Tubbergen AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke module matcht met jouw voorwaarden. Wellicht een polis van FBTO of Verzekeruzelf.nl. Op die manier profiteer je van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: EAG Assuradeuren dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Mogelijk – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden uitkeringen van €1.250.000 tot 2.250.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten bedragen circa €3,1 t/m €5,8.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Mensen op leeftijd betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Tubbergen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of wellicht een gezin met kinderen? Huishoudens met kids betalen meer premie.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €200.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Tubbergen? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 7650, 7651.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van maart 2023 (pakketten)

 • Aegon AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan anderen. Je hebt het al gezien: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen via HEMA kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? De verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Tubbergen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. De premie daalt wel flink
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,05 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Tubbergen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Één maandelijkse nota

‘Prettige vergelijker, goed advies’

Fam. van de Brink, Tubbergen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente