Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Yde

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Yde? Zo’n AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schades aan producten en schade aan personen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst frisdrank over de bank van iemand
 • je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Yde, gemeente Tynaarlo, Drenthe is er al vanaf €3,85 t/m €5,05. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Regio) nummer050 (+3150)
Aantal inwoners32.804
Postcodes9494
BuurtenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de regioverzekering-de-punt, aansprakelijkheidsverzekering-ubbena, polis-zeijen, verzekering-taarlo, AVP-zeijerveen en zeijerveld
aansprakelijkheidsverzekering-yde

AVP vergelijken Yde november 2020

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals situaties als je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid of iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,3 tot €4,35 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.250.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kan iedereen snel Yde AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke AVP matcht met jouw eisenpakket. Misschien wel FBTO en Unive. Zodoende heb je een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Nationale Nederlanden inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.300.000 – 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief komt tot stand door het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De kosten liggen tussen de €2,8 tot €5,75.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren betalen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Yde afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of wellicht een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Yde? Achterhaal de voordeligste assuradeurs in de regio 9494.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020

 • Ditzo AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten wijken sterk van elkaar af. De modules van Klaverblad kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van ABN-AMRO. Is dit te verklaren? Zo’n partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Yde? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,95 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Yde verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

Dhr. Mulder, Yde (november 2020)