Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Tholen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Tholen? De AVP is de verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Dit is nodig op het moment dat je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen en bijv. lichamelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw
 • iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Tholen, gemeente Tholen, Zeeland is er al vanaf €2,5 – €5,85. Zo ben je al verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
Regionummer0166 (+31166)
Bewoners25421
Postcodegebied4690
WijkenTholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Teylingen, aansprakelijkheidsverzekering-Texel, polis-Terschelling, verzekeringspakket-Terneuzen, Ten Boer en verzekeraar-Súdwest-Fryslân
aansprakelijkheidsverzekering-tholen

AVP vergelijken Tholen maart 2023

Een foutje is snel gemaakt. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn taferelen als je morst een glas cola over het tapijt van de buurman en tevens je veroorzaakt een gebroken pols. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €1,9 – €5,65 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via onze tool kun jij gemakkelijk Tholen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP matcht met jouw wensen. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden en Unive. Zo ontvang je een duidelijke dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Delta Lloyd pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter is het niet heel onverstandig. Af en toe – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor relatief lage maandbedragen is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.400.000oplopend tot 2.300.000. Pas op voor onderverzekering. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en het eigen risico. De prijzen fluctueren tussen de €1,85 – €6,15.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Tholen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of wellicht een familie met kids? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online vergelijken

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Tholen? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 4690, 4691.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van maart 2023

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten verschillen wel degelijk. De dekkingen via HEMA is soms net wat duurder dan de polis van Aegon. Wat is daarvan de reden? Zo’n verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Tholen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, samen met je woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €2,15 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Tholen verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • 1 duidelijke factuur

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

G. Smit, Tholen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente