Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Bunne

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Bunne? Deze AVP is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of lichamelijke verwondingen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • de hond springt iemand omver
 • je gooit rode wijn over de bank van een familielid
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Bunne, gemeente Tynaarlo, Drenthe is al verkrijgbaar vanaf €3,85 tot €5,25. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Net) nummer050 (+3150)
Bewoners32.804
Postcodes9496
BuurtenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen in de omgevingverzekering-winde, aansprakelijkheidsverzekering-yde, polis-de-punt, verzekering-ter-aard, AVP-ubbena en zeijen
aansprakelijkheidsverzekering-bunne

AVP vergelijken Bunne november 2020

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Onder andere situaties als je stoot iemands telefoon van tafel of je veroorzaakt een gebroken pols. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €3,75 t/m €6 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Bunne AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP past bij jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared of ABN-AMRO. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: nowGo inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter raden verzekeringsexperts het wel aan. Soms – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.250.000 – 2.900.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €2,2 tot €5,3.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Mensen op leeftijd krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Bunne afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of wellicht een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €150.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Bunne? Ontdek alle verzekeraars in de regio 9496.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020 (pakketten)

 • OHRA AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd tegen schade aan spullen van een derde. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. Een verzekering via Centraal Beheer is soms net wat duurder dan de polis van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Zo’n maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Bunne? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kies een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Éénmalige betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €3,6 heb je een prima polis. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Bunne verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatievoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

U. van den Heuvel, Bunne (november 2020)