Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zeijen

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Zeijen? Een AVP is een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Je moet dan denken aan schades aan producten en bijv. schade aan personen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • je morst een glas drinken over een meubel van iemand
 • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zeijen, gemeente Tynaarlo, Drenthe vind je al vanaf €2,55 – €4,8. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer0592 (+31592)
Inwoners32.804
Postcodes9491
BuurtschappenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Naburige plaatsenverzekering-zeijerveen, aansprakelijkheidsverzekering-zeijerveld, polis-ter-aard, verzekering-noordlaren, AVP-rhee en taarlo
aansprakelijkheidsverzekering-zeijen

AVP vergelijken Zeijen november 2020

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan omstandigheden als je gooit rode wijn over de bank van een familielid dan wel iemand breekt een enkel door jouw toedoen. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al voor €2,55 t/m €4,7 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de de vergelijker kan men direct Zeijen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke AVP in lijn is met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of Verzekeruzelf.nl. Zodoende geniet je van een passende dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Klaverblad inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Wellicht – denk aan letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.400.000 tot zo’n 2.700.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief heeft te maken met het totaalbedrag, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten schommelen tussen de €3,3 t/m €5,65.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zeijen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een familie met kids? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zeijen? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 9491.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van november 2020

 • Unive AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten variëren enorm. De verzekeringen van Inshared kan soms fors duurder zijn dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe komt dat? Elke partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zeijen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €3,05 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Zeijen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Woonpakket-aanbieding
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

Fam. van der Pol, Zeijen (november 2020)