Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zuidlaren

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Zuidlaren? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schades aan producten en geestelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • een smartphone laten vallen
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zuidlaren, gemeente Tynaarlo, Drenthe sluit je al af voor €3,85 tot €5,95. Zo ben je al verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Net) nummer050 (+3150)
Bewoners32.804
Postcodegebied9470
WijkenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen nabijverzekering-schipborg, aansprakelijkheidsverzekering-annen, polis-anloo, verzekering-gasselte, AVP-gasteren en anderen
aansprakelijkheidsverzekering-zuidlaren

AVP vergelijken Zuidlaren november 2020

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Zoals situaties als je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid of je veroorzaakt een auto-ongeluk. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Middels een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €3,5 t/m €5,25 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kun je moeiteloos Zuidlaren AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke polis overeenkomt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld FBTO of Centraal Beheer. Zodoende heb je een duidelijke dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Delta Lloyd inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars werken met uitkeringen van €1.000.000 tot zo’n 2.900.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief komt tot stand door het bedrag dat je verzekerd, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De prijzen liggen tussen de €3.00 t/m €4,5.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zuidlaren afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of misschien een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering resulteert in een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu de beste AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zuidlaren? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9470, 9471, 9472.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020

 • FBTO AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan personen en spullen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven variëren enorm. Een dekking via Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van de polis van Ditzo. Hoe komt dat? Jouw aanbieder werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zuidlaren? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,25 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Zuidlaren verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakket-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

D. de Bruyn, Zuidlaren (november 2020)