Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Eelde

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Eelde? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen of letselschade als fysieke of psychische schade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je stoot iemands telefoon van tafel
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Eelde, gemeente Tynaarlo, Drenthe wordt al aangeboden vanaf €2,65 – €4,8. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer050 (+3150)
Aantal inwoners32.804
Postcodegebieden9760
BuurtenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Naburige plaatsenverzekering-glimmen, aansprakelijkheidsverzekering-onnen, polis-matsloot, verzekering-bellingwolde, AVP-vriescheloo en wedde
aansprakelijkheidsverzekering-eelde

AVP vergelijken Eelde november 2020

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn taferelen als u laat iets waardevols vallen en tevens je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €3,8 – €5,25 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de verzekeringsvergelijker kan men direct Eelde AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke module matcht met jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als OHRA en Ditzo. Op die manier profiteer je van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Turien en Co afsluiten.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter is het niet heel onverstandig. Af en toe – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.400.000oplopend tot 2.250.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De onkosten schommelen tussen de €2,15 tot €5,35.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Mensen op leeftijd hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Eelde afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering betekent een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Eelde? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9760, 9761.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van november 2020

 • HEMA AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan derden. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen van Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Iedere assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Eelde? Dit verschilt per situatie. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €3.00 ben je al goed verzekerd. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Eelde verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

X. Gerritsen, Eelde (november 2020)