Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Twenterand

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Twenterand? Een AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit heb jij nodig als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Het gaat om schades aan producten of bijvoorbeeld letselschade. Denk dan aan cases zoals:

 • een kunstwerk laten vallen
 • je gooit rode wijn over de bank van een familielid
 • jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Twenterand, gemeente Twenterand, Overijssel vind je al vanaf €2,8 tot €5,45. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTwenterand
(Net) nummer0546 (+31546)
Inwoners33846
Postcodegebied7676
BuurtschappenVriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar
Plaatsen in de omgevingverzekering-Tubbergen, aansprakelijkheidsverzekering-Tilburg, polis-Tiel, verzekeringspakket-Tholen, Teylingen en verzekeraar-Texel
aansprakelijkheidsverzekering-twenterand

AVP vergelijken Twenterand maart 2023

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld toestanden als je gooit rode wijn over de bank van een familielid en door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Op het moment dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €2 tot €4,65 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Twenterand AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis rijmt met jouw ideaalplaatje. Wellicht een polis van Inshared en ABN-AMRO. Zodoende heb je een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Europeesche dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks is het niet heel onverstandig. Wellicht – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor slechts een paar euro per maand is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.400.000oplopend tot 2.900.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie komt tot stand door het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De prijzen liggen tussen de €3,4 – €5,5.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Mensen op leeftijd betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Twenterand afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of juist een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een dure dekking houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Twenterand? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 7676.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van maart 2023

 • Ditzo AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen of personen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten kunnen enorm afwijken. De dekkingen van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Zo’n partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Twenterand? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €3,75 ben je al goed verzekerd. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Twenterand verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Contact met 1 partij
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

D. van de Veen, Twenterand (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente