Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zuidlaarderveen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Zuidlaarderveen? Omschrijving AVP: de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Hij komt van pas als jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schade aan elektronica of (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • jouw dochter fietst tegen een auto aan
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zuidlaarderveen, gemeente Tynaarlo, Drenthe is er al vanaf €3,65 – €4,6. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
(Regio) nummer0598 (+31598)
Aantal inwoners32.804
Postcodegebied9474
WijkenZuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen
Plaatsen nabijverzekering-de-groeve, aansprakelijkheidsverzekering-midlaren, polis-zuidlaren, verzekering-anderen, AVP-schipborg en annen
aansprakelijkheidsverzekering-zuidlaarderveen

AVP vergelijken Zuidlaarderveen november 2020

Dingen gebeuren soms zonder reden. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Zoals toestanden als jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en tevens je fietst tegen een geparkeerde auto aan. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €2,85 – €5,4 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van de de vergelijker kan men direct Zuidlaarderveen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP past bij jouw wensen. Wellicht een polis van Inshared of Unive. Vervolgens kun je profiteren van een goede dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Europeesche inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn niet gedekt.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Maar is het niet heel onverstandig. Af en toe – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.400.000 – 3.000.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het totaalbedrag, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De prijzen fluctueren tussen de €3,75 tot €4,4.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere mensen hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zuidlaarderveen afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.250.000. Een hoog bedrag betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zuidlaarderveen? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9474.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van november 2020

 • OHRA AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Reaal GGP (adviseur)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan derden. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten zijn aan verandering onderhevig. De polissen van Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zuidlaarderveen? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €4,00 heb je een prima polis. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Zuidlaarderveen verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

N. Peeters, Zuidlaarderveen (november 2020)