Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Bergambacht

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Bergambacht? Omschrijving AVP: de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit heb jij nodig als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schades aan goederen en letselschade (schade aan personen). Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een kop koffie over de bank van een vriend
 • je morst een glas cola over het tapijt van de buurman
 • je veroorzaakt een ongeluk
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Bergambacht, gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland sluit je al af voor €3,65 – €5,3. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Aantal inwoners54.653
Postcodegebied2860
BuurtenLekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven
Plaatsen in de omgevingverzekering-vlist, aansprakelijkheidsverzekering-gouderak, polis-berkenwoude, verzekering-nieuwerkerk-aan-den-ijssel, AVP-stolwijk en reeuwijk
aansprakelijkheidsverzekering-bergambacht

AVP vergelijken Bergambacht juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn omstandigheden als je morst een glas cola over de bank van de buurman en je veroorzaakt een auto-ongeluk. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €3,4 t/m €4,7 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Bergambacht AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product matcht met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als FBTO en Ditzo. Zodoende heb je een betrouwbare dekking, en een lage premie! Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Centraal Beheer dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.500.000 tot 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie heeft als onderliggende factoren: het totaalbedrag, het soort huishouden, en het eigen risico. De prijzen fluctueren tussen de €3,35 tot €6,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere huishoudens krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Bergambacht afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een partner met kinderen? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €90.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Bergambacht? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 2860, 2861.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024 (pakketten)

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De polissen via OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe komt dat? Jouw assuradeur werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Bergambacht? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,65 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Bergambacht verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Extra voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

A. de Bruin, Bergambacht (juni 2024)