Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Nieuwerkerk aan den IJssel

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwerkerk aan den IJssel? Definitie AVP: een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Hij komt van pas als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schade aan eigendommen en bijv. persoonlijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw hond bijt iemand op straat
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Nieuwerkerk aan den IJssel, gemeente Zuidplas, Groningen wordt al aangeboden vanaf €2,8 – €6,15. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteZuidplas
(Regio) nummer0180 (+31180)
Inwoners40.937
Postcodegebieden2761
BuurtenMoerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel
Plaatsen in de omgevingverzekering-moordrecht, aansprakelijkheidsverzekering-zevenhuizen, polis-moerkapelle, verzekering-ter-heijde, AVP-gelderswoude en benthuizen
aansprakelijkheidsverzekering-nieuwerkerk-aan-den-ijssel

AVP vergelijken Nieuwerkerk aan den IJssel juli 2024

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan omstandigheden als je morst een glas drinken over de bank van iemand en tevens je veroorzaakt een gebroken pols. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €2,1 tot €4,9 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Via de de vergelijker kan iedereen snel Nieuwerkerk aan den IJssel AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product rijmt met jouw wensen. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of Verzekeruzelf.nl. Zodoende heb je een transparante dekking, en een lage premie! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Allsecur dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Maar raden verzekeringsexperts het wel aan. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.500.000 tot circa 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten schommelen tussen de €3,25 tot €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Bejaarden profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Nieuwerkerk aan den IJssel afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.250.000. Een hoog bedrag zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu alle relevante AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwerkerk aan den IJssel? Achterhaal de voordeligste assuradeurs in de regio 2761, 2910, 2911, 2912, 2913, 2914.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • Klaverblad Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • ZLM Inboedel
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de prijzen variëren enorm. De verzekeringen van Centraal Beheer is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Nieuwerkerk aan den IJssel? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €2,8 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Nieuwerkerk aan den IJssel verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-deal
 • Één aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Gemakkelijk online schade declareren’

T. Janssen, Nieuwerkerk aan den IJssel (juli 2024)