Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Berkenwoude

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Berkenwoude? Definitie AVP: een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten maar ook letselschade. Denk dan aan cases zoals:

 • een kunstwerk laten vallen
 • je stoot iemands telefoon van tafel
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Berkenwoude, gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland is al verkrijgbaar vanaf €3,25 tot €6,15. Zo ben je al verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
(Net) nummer0182 (+31182)
Bewoners54.653
Postcodes2825
BuurtenLekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven
Plaatsen in de omgevingverzekering-stolwijk, aansprakelijkheidsverzekering-reeuwijk, polis-haastrecht, verzekering-moerkapelle, AVP-boskoop en nieuwerkerk-aan-den-ijssel
aansprakelijkheidsverzekering-berkenwoude

AVP vergelijken Berkenwoude juli 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere situaties als je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw of iemand breekt een enkel door jouw toedoen. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al voor €1,95 – €4,3 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €3.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kan iedereen snel Berkenwoude AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product past bij jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA en Unive. Aan de hand daarvan profiteer je van een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: BLG wonen dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Echter het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief heeft te maken met het verzekerde bedrag, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €3,8 tot €4,75.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Berkenwoude afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of misschien een partner met kinderen? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Berkenwoude? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 2825.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024 (pakketten)

 • FBTO AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • SNS Inboedel en opstal
 • Lancyr Inboedelverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals je hierboven kunt zien: de premies verschillen wel degelijk. Een polis van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een product van FBTO. Is dit te verklaren? Zo’n maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Berkenwoude? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,6 ben je al goed verzekerd. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Berkenwoude verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatie-deal
 • Een contactpersoon
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

K. Kuijpers, Berkenwoude (juli 2024)