Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Denekamp

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Denekamp? Zo’n AVP is de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Deze polis wordt relevant zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Het gaat om schade aan spullen maar ook lichamelijke verwondingen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • een iphone laten vallen
 • je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Denekamp, gemeente Dinkelland, Overijssel vind je al vanaf €2,4 tot €4,25. Zo ben je al verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDinkelland
(Net) nummer0541 (+31541)
Aantal inwoners26.120
Postcodegebied7590
BuurtschappenDenekamp, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Noord Deurningen, Ootmarsum, Weerselo, Rossum, Saasveld, Deurningen, Nutter, Oud Ootmarsum
Plaatsen nabijverzekering-overdinkel, aansprakelijkheidsverzekering-glane, polis-de-lutte, verzekering-delden, AVP-deurningen en bentelo
aansprakelijkheidsverzekering-denekamp

AVP vergelijken Denekamp juli 2024

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Zoals omstandigheden als jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders en jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Mits ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Startend vanaf €2,55 tot €4,5 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.750.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kan iedereen snel Denekamp AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke dekking past bij jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden en Centraal Beheer. Zo geniet je van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: HEMA juli 2024.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter is het niet heel onverstandig. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.500.000 tot zo’n 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie hangt samen met het totaalbedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven fluctueren tussen de €3,8 – €5,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen betalen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Denekamp afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Je ziet nu alle relevante AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Denekamp? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 7590, 7591.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juli 2024

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan spullen van een derde. Je hebt het al gezien: de tarieven kunnen enorm afwijken. De verzekeringen via Klaverblad is soms net wat duurder dan de polis van Unive. Hoe is dat mogelijk? Elke assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Denekamp? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €2,6 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Denekamp verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

Z. Bosch, Denekamp (juli 2024)