Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Driebergen-Rijsenburg

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Driebergen-Rijsenburg? Deze AVP is een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Je moet dan denken aan schade aan spullen en bijv. persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Driebergen-Rijsenburg, gemeente Utrechtse Heuvelrug, Utrecht is er al vanaf €3,45 – €5,65. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
Regionummer0343 (+31343)
Aantal inwoners48.506
Postcodegebieden3970
BuurtschappenDoorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn
Plaatsen in de omgevingverzekering-overberg, aansprakelijkheidsverzekering-amerongen, polis-maarsbergen, verzekering-doorn, AVP-maarn en langbroek
aansprakelijkheidsverzekering-driebergen-rijsenburg

AVP vergelijken Driebergen-Rijsenburg februari 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn toestanden als je gooit frisdrank over de bank van iemand of je schiet de bril van iemands hoofd. Wanneer jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €2,75 t/m €5,7 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kan iedereen snel Driebergen-Rijsenburg AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP in lijn is met jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA of ABN-AMRO. Vervolgens kun je profiteren van een transparante dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Lancyr inboedelverzekering.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden niet vergoed.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Maar het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – denk aan letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.300.000oplopend tot 2.300.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten fluctueren tussen de €2,6 – €4,6.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Driebergen-Rijsenburg afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Driebergen-Rijsenburg? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 3970, 3971, 3972.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • FBTO AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan spullen van een derde. Zoals je hierboven kunt zien: de premies zijn aan verandering onderhevig. De dekkingen van Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Wat is daarvan de reden? Elke verzekeraar biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Driebergen-Rijsenburg? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Al vanaf €3.00 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Tip: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Driebergen-Rijsenburg verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

F. van der Velde, Driebergen-Rijsenburg (februari 2024)