Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Gouderak

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Gouderak? De AVP is de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Dit heb jij nodig als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Het gaat om schade aan elektronica en psychische problemen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • de hond maakt iets kapot
 • je veroorzaakt een ongeluk
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Gouderak, gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland vind je al vanaf €3,7 – €5,8. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
(Regio) nummer0182 (+31182)
Aantal inwoners54.653
Postcodegebieden2830
BuurtschappenLekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven
Plaatsen nabijverzekering-berkenwoude, aansprakelijkheidsverzekering-stolwijk, polis-reeuwijk, verzekering-zevenhuizen, AVP-haastrecht en boskoop
aansprakelijkheidsverzekering-gouderak

AVP vergelijken Gouderak juli 2024

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Onder andere cases als je morst een kop koffie over de bank van een familielid en je veroorzaakt een ongeval. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €3,75 – €4,8 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Gouderak AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Misschien wel Klaverblad en Centraal Beheer. Op die manier heb je een transparante dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Bovag dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – denk aan letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.400.000 tot 2.300.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven liggen tussen de €2,2 – €4,5.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Gouderak afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een dure dekking houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Gouderak? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 2830, 2831.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024 (pakketten)

 • Unive AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan personen en spullen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven kunnen enorm afwijken. Een polis van OHRA kan soms fors duurder zijn dan een AVP van Unive. Hoe is dat mogelijk? Zo’n partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Gouderak? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Wel hebben we bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3,85 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Gouderak verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Één maandelijkse nota

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

V. de Jong, Gouderak (juli 2024)