Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Krimpenerwaard

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Krimpenerwaard? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Je moet dan denken aan schades aan goederen en bijv. (blijvende) schade met letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst rode wijn over het tapijt van iemand
 • de hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • jouw hond bijt iemand op straat
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Krimpenerwaard, gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland is er al vanaf €2,3 – €4,6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Aantal inwoners54653
Postcodegebied2855
BuurtenLekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven
Plaatsen nabijverzekering-Krimpen aan den IJssel, aansprakelijkheidsverzekering-Korendijk, polis-Kollumerland en Nieuwkruisland, verzekeringspakket-Koggenland, Kerkrade en verzekeraar-Katwijk
aansprakelijkheidsverzekering-krimpenerwaard

AVP vergelijken Krimpenerwaard juli 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld taferelen als een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en tevens jouw hond bijt iemand op straat. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €1,95 t/m €5,95 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.750.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Krimpenerwaard AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering in lijn is met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of Ditzo. Daardoor ontvang je een duidelijke dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Zelf pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch het is wel sterk aan te raden. Soms – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden uitkeringen van €1.400.000 tot circa 2.600.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs komt tot stand door het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De kosten vinden we terug tussen de €2,45 t/m €4,6.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Krimpenerwaard afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Een kleine gezin of daarnaast een familie met kids? Grote gezinnen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Krimpenerwaard? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 2855.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024

 • Inshared AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten kunnen enorm afwijken. Een dekking via Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere maatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Krimpenerwaard? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €3,35 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Denk aan de de opstal en inboedel. Maar ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Krimpenerwaard verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Extra voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Minder administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergeljken’

K. van der Meulen, Krimpenerwaard (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente