Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Reeuwijk

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Reeuwijk? Omschrijving AVP: de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Je moet dan denken aan schades aan goederen en bijv. schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt
De polis is vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Reeuwijk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland is er al vanaf €2,75 t/m €5,55. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Netnummer0182 (+31182)
Inwoners33.451
Postcodegebieden2810
BuurtschappenBodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder
Plaatsen in de omgevingverzekering-haastrecht, aansprakelijkheidsverzekering-boskoop, polis-nieuwerkerk-aan-den-ijssel, verzekering-benthuizen, AVP-moordrecht en zevenhuizen
aansprakelijkheidsverzekering-reeuwijk

AVP vergelijken Reeuwijk juli 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals toestanden als een erfstuk laten vallen en je veroorzaakt een ongeval. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Startend vanaf €3,1 t/m €5,35 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de vergelijkingstool kan je eenvoudig Reeuwijk AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product matcht met jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld FBTO of Centraal Beheer. Daardoor heb je een transparante dekking, en gunstige tarieven!Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit deze direct online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ASR Verzekeringen dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden niet vergoed.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. Soms – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.000.000 – 2.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie heeft als onderliggende factoren: het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten liggen tussen de €3,25 – €4,95.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Senioren profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Reeuwijk afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of ook een gezin met kinderen? Huishoudens met kids betalen meer premie.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.750.000. Een dure dekking betekent een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Reeuwijk? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 2810, 2811.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024 (pakketten)

 • HEMA AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan spullen of personen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven verschillen wel degelijk. Een verzekering van HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Is dit te verklaren? Iedere verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Reeuwijk? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €2,4 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Reeuwijk verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Zekerheid in het geval van schade door ons toedoen’

Mevr. Postma, Reeuwijk (juli 2024)