Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vlist

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Vlist? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je iemand spullen beschadigd. Je moet dan denken aan schades aan goederen en bijv. psychische problemen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • een erfstuk laten vallen
 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vlist, gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland sluit je al af voor €1,95 tot €5,2. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
Netnummer0182 (+31182)
Inwoners54.653
Postcodes2855
BuurtschappenLekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven
Plaatsen in de buurtverzekering-gouderak, aansprakelijkheidsverzekering-berkenwoude, polis-stolwijk, verzekering-moordrecht, AVP-reeuwijk en haastrecht
aansprakelijkheidsverzekering-vlist

AVP vergelijken Vlist juli 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan gebeurtenissen als de hond maakt krassen op de auto van de buurman of jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Aan de hand van een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €3,6 t/m €6,15 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de vergelijkingstool kun je moeiteloos Vlist AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis in lijn is met jouw eisen. Wellicht een polis van Klaverblad of ABN-AMRO. Aan de hand daarvan heb je een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Bruns ten Brink dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000oplopend tot 2.000.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €3,75 – €5,7.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vlist afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of juist een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vlist? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 2855.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Ditzo AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • HEMA Woonverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de kosten variëren enorm. De verzekeringen via Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van die van bijvoorbeeld Ditzo. Is dit te verklaren? Zo’n partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vlist? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Neem een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €3,7 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Vlist verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Grip op de kosten

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

Fam. de Graaf, Vlist (juli 2024)