Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Krimpen aan den IJssel

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Krimpen aan den IJssel? Deze AVP is een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan eigendommen en bijv. lichamelijke verwondingen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • je veroorzaakt een gebroken enkel
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Krimpen aan den IJssel, gemeente Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland is er al vanaf €3,3 – €5,6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpen aan den IJssel
Regionummer0180 (+31180)
Inwoners29054
Postcodes2920
BuurtenKrimpen aan den IJssel
Naburige plaatsenverzekering-Korendijk, aansprakelijkheidsverzekering-Kollumerland en Nieuwkruisland, polis-Koggenland, verzekeringspakket-Kerkrade, Katwijk en verzekeraar-Kapelle
aansprakelijkheidsverzekering-krimpen-aan-den-ijssel

AVP vergelijken Krimpen aan den IJssel augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn omstandigheden als jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders en tevens een gebroken arm door jouw toedoen. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €2,7 t/m €5,7 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de vergelijkingstool kan men direct Krimpen aan den IJssel AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke module overeenkomt met jouw eisen. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Zo ontvang je een duidelijke dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Verzekeruzelf.nl pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Bij toeval – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot zo’n 2.400.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De premies schommelen tussen de €2,1 tot €4,75.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Bejaarden krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Krimpen aan den IJssel afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.250.000. Een dure dekking zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je de beste AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Krimpen aan den IJssel? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 2920, 2921, 2922, 2923, 2924, 2925, 2926.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Centraal Beheer AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen van een derde. Je hebt het al gezien: de premies wijken sterk van elkaar af. De verzekeringen van HEMA kan qua prijs afwijken van een verzekering van Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? Elke assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Krimpen aan den IJssel? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Wel hebben we bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €4,00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Krimpen aan den IJssel verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Een zorgeloos gevoel in situaties met schade’

V. Jonker, Krimpen aan den IJssel (augustus 2022)