Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lekkerkerk

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Lekkerkerk? De AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Het gaat om schades aan goederen of bijvoorbeeld psychische problemen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lekkerkerk, gemeente Krimpenerwaard, Zuid-Holland is al verkrijgbaar vanaf €2,35 – €5,45. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKrimpenerwaard
(Regio) nummer0180 (+31180)
Aantal inwoners54.653
Postcodegebieden2940
BuurtenLekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Bergambacht, Bergstoep, Ammerstol, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist, Schoonhoven
Plaatsen in de buurtverzekering-ouderkerk-aan-den-ijssel, aansprakelijkheidsverzekering-krimpen-aan-de-lek, polis-schoonhoven, verzekering-berkenwoude, AVP-ammerstol en bergambacht
aansprakelijkheidsverzekering-lekkerkerk

AVP vergelijken Lekkerkerk juni 2024

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan taferelen als je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman dan wel je veroorzaakt een auto-ongeluk. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €4 – €5,15 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kan iedereen snel Lekkerkerk AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering rijmt met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA of ABN-AMRO. Daardoor profiteer je van een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: EAG Assuradeuren dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter het is wel sterk aan te raden. Af en toe – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot 2.700.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De onkosten liggen tussen de €2,4 tot €6,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Mensen op leeftijd hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lekkerkerk afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een familie met kids? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.750.000. Een dure dekking betekent een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lekkerkerk? Achterhaal de voordeligste assuradeurs in de regio 2940, 2941.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • OHRA AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • SNS Inboedelverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd voor schade aan de eigendommen van anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten variëren enorm. Een dekking van Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Is dit te verklaren? Elke verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lekkerkerk? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Blijf vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €2,85 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Lekkerkerk verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

Dhr. van de Berg, Lekkerkerk (juni 2024)