Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hengelo

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Hengelo? Deze AVP is een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. De dekking is noodzakelijk zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen of bijvoorbeeld letselschade (schade aan personen). Om je direct een idee te geven:

 • je morst bier over de bank van een vriend
 • je morst een glas cola over de bank van de buurman
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hengelo, gemeente Hengelo, Overijssel wordt al aangeboden vanaf €3,4 t/m €5,85. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHengelo
Regionummer0575 (+31575)
Bewoners81075
Postcodegebied7255
WijkenBinnenstad, Hengelose Es, Noord, Hasseler Es, Groot Driene, Berflo Es, Wilderinkshoek, Woolde, Slangenbeek, Buitengebied
Naburige plaatsenverzekering-Hendrik-Ido-Ambacht, aansprakelijkheidsverzekering-Helmond, polis-Hellevoetsluis, verzekeringspakket-Hellendoorn, Heiloo en verzekeraar-Heeze-Leende
aansprakelijkheidsverzekering-hengelo

AVP vergelijken Hengelo oktober 2023

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld toestanden als je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw maar ook je rijdt iemand aan met de fiets. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €2,05 tot €4,8 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de verzekeringsvergelijker kan men direct Hengelo AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Misschien wel Klaverblad en Ditzo. Aan de hand daarvan heb je een transparante dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ASR Verzekeringen dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet zijn niet gedekt.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot zo’n 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €3,6 t/m €6,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere huishoudens krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hengelo afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Kies eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hengelo? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 7255, 7550, 7551, 7552, 7553, 7554, 7555, 7556, 7557, 7558, 7559.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van oktober 2023

 • Ditzo AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Je hebt het al gezien: de premies variëren enorm. Een verzekering van Verzekeruzelf.nl kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld Aegon. Hoe komt dat? De assuradeur werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hengelo? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €2,05 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Hengelo verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Zekerheid in het geval van schade door ons toedoen’

W. Sanders, Hengelo (oktober 2023)