Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Kerkrade

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Kerkrade? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schade aan elektronica maar ook letselschade (schade aan personen). Je kunt denken aan situaties als:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je morst bier over de bank van een vriend
 • letselschade als een gebroken arm
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Kerkrade, gemeente Kerkrade, Limburg sluit je al af voor €3,25 t/m €4,85. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteKerkrade
Regionummer045 (+3145)
Aantal inwoners46023
Postcodegebieden6460
BuurtschappenKerkrade-West, Kerkrade-Oost, Kerkrade-Noord
Naburige plaatsenverzekering-Katwijk, aansprakelijkheidsverzekering-Kapelle, polis-Kampen, verzekeringspakket-Kaag en Braassem, IJsselstein en verzekeraar-Hulst
aansprakelijkheidsverzekering-kerkrade

AVP vergelijken Kerkrade augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn cases als de hond maakt krassen op de auto van iemand anders dan wel iemand breekt zijn pols door jouw schuld. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €3,2 – €5,3 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Kerkrade AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke AVP overeenkomt met jouw eisen. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of ABN-AMRO. Op die manier profiteer je van een goede dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook SNS polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.400.000 tot 2.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De prijzen vinden we terug tussen de €3,15 – €4,95.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Bejaarden krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Kerkrade afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of juist een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoger bedrag resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Kerkrade? Vind en vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 6460, 6461, 6462, 6463, 6464, 6465, 6466, 6467, 6468, 6469, 6471.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) ben je verzekerd voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. Een polis via Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Aegon. Hoe komt dat? Iedere verzekeringsmaatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Kerkrade? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €1,95 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Kerkrade verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-deal
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Handige tips voor een lagere premie’

D. Janssen, Kerkrade (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente