Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering De Marne

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in De Marne? De AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen en/of psychische problemen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • een macbook laten vallen
 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • iemand raakt gewoon door jouw huisdier
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in De Marne, gemeente De Marne, Groningen wordt al aangeboden vanaf €2,6 – €4,8. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
Regionummer0595 (+31595)
Aantal inwoners10101
Postcodegebieden9963
BuurtschappenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Plaatsen in de buurtverzekering-De Fryske Marren, aansprakelijkheidsverzekering-De Bilt, polis-Dantumadiel, verzekeringspakket-Dalfsen, Culemborg en verzekeraar-Cuijk
aansprakelijkheidsverzekering-de-marne

AVP vergelijken De Marne mei 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere taferelen als de hond maakt krassen op de auto van iemand anders of een gebroken arm door jouw schuld. Mits ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €1,85 tot €4,6 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Dankzij de AVP-vergelijker kan je eenvoudig De Marne AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke dekking in lijn is met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA en Ditzo. Op die manier kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en een lage premie! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ASR Verzekeringen polis.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. Wellicht – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.250.000 – 2.300.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies vinden we terug tussen de €1,85 t/m €6,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit De Marne afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of ook een partner en/of kids? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €200.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in De Marne? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 9963, 9966.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • InShared Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen van een derde. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven variëren enorm. De polissen via Inshared kan qua prijs afwijken van een verzekering van Ditzo. Hoe komt dat? Jouw assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in De Marne? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €2,45 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in De Marne verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-deal
 • Contact met 1 partij
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘De aansprakelijkheid van mijn hele gezin verzekerd’

L. van der Pol, De Marne (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente