Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vierhuizen

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Vierhuizen? Deze AVP is een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht. Deze polis wordt relevant zodra jij schade bij iemand anders aanricht. In de regel heb je het dan over schades aan producten maar ook geestelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid
 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vierhuizen, gemeente De Marne, Groningen is al verkrijgbaar vanaf €1,9 t/m €4,3. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
(Regio) nummer0595 (+31595)
Bewoners10.101
Postcodes9975
BuurtenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Plaatsen nabijverzekering-zoutkamp, aansprakelijkheidsverzekering-houwerzijl, polis-ulrum, verzekering-wehe-den-hoorn, AVP-westernieland en pieterburen
aansprakelijkheidsverzekering-vierhuizen

AVP vergelijken Vierhuizen februari 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als je stoot iemands laptop van tafel maar ook je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €3,2 t/m €5,75 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels de de vergelijker kan iedereen snel Vierhuizen AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product overeenkomt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld OHRA en Centraal Beheer. Zo geniet je van een transparante dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ZLM pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.500.000 – 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en het eigen risico. De premies fluctueren tussen de €3,15 tot €5,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vierhuizen afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of ook een familie met kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis betekent een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vierhuizen? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 9975.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van februari 2024

 • HEMA AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De dekkingen van OHRA kan soms fors duurder zijn dan een product van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Zo’n partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vierhuizen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €2,85 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Vierhuizen verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatie-deal
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

Mevr. Prins, Vierhuizen (februari 2024)