Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Ulrum

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Ulrum? Deze AVP is een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Hij komt van pas als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan goederen en lichamelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman
 • jouw hond bijt iemand op straat
De polis is vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Ulrum, gemeente De Marne, Groningen is al verkrijgbaar vanaf €3,45 – €5,55. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
Regionummer0595 (+31595)
Aantal inwoners10.101
Postcodes9970
WijkenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Plaatsen in de regioverzekering-westernieland, aansprakelijkheidsverzekering-pieterburen, polis-eenrum, verzekering-mensingeweer, AVP-leens en wehe-den-hoorn
aansprakelijkheidsverzekering-ulrum

AVP vergelijken Ulrum februari 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Onder andere gebeurtenissen als je morst een glas cola over het tapijt van de buurman dan wel je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al voor €3,9 tot €4,2 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €3.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Aan de hand van de de vergelijker kun je moeiteloos Ulrum AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking in lijn is met jouw eisen. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden en Unive. Zodoende kun je profiteren van een goede dekking, en een lage premie! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Univé pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Bij toeval – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.000.000 tot zo’n 2.500.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en het eigen risico. De kosten vinden we terug tussen de €2,25 tot €5,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Mensen op leeftijd hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Ulrum afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of misschien een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag betekent een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online vergelijken

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Ulrum? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 9970, 9971.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van februari 2024

 • Inshared AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen verschillen wel degelijk. De verzekeringen via HEMA kan soms fors duurder zijn dan een product van Aegon. Is hiervoor een verklaren? Zo’n assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Ulrum? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €2,75 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Ulrum verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

B. Vos, Ulrum (februari 2024)