Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Pieterburen

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Pieterburen? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Je moet dan denken aan schade aan eigendommen of schade aan personen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • de hond maakt iets kapot
 • je veroorzaakt een gebroken been
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Pieterburen, gemeente De Marne, Groningen is al verkrijgbaar vanaf €3,7 t/m €5,15. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
(Net) nummer0595 (+31595)
Aantal inwoners10.101
Postcodegebied9968
BuurtenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Plaatsen in de omgevingverzekering-eenrum, aansprakelijkheidsverzekering-leens, polis-wehe-den-hoorn, verzekering-saaxumhuizen, AVP-warfhuizen en schouwerzijl
aansprakelijkheidsverzekering-pieterburen

AVP vergelijken Pieterburen februari 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman en tevens iemand breekt zijn pols door jouw schuld. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €3,05 – €4,35 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de de vergelijker kun jij gemakkelijk Pieterburen AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welk product in lijn is met jouw eisen. Misschien wel OHRA of Verzekeruzelf.nl. Vervolgens kun je profiteren van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Turien en Co pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.000.000oplopend tot 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en het gekozen eigen risico. De tarieven vinden we terug tussen de €2,3 t/m €5,3.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Bejaarden betalen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Pieterburen afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of ook een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering betekent een duurdere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Pieterburen? Ontdek alle verzekeraars in de regio 9968.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Het is duidelijk: de premies zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen via HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Pieterburen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,25 ben je al goed verzekerd. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Pieterburen verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketvoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

L. Janssen, Pieterburen (februari 2024)