Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Mensingeweer

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Mensingeweer? Definitie AVP: een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen of bijvoorbeeld schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • de hond maakt iets kapot
 • je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Mensingeweer, gemeente De Marne, Groningen sluit je al af voor €2,05 tot €4,7. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
Netnummer0595 (+31595)
Aantal inwoners10.101
Postcodegebied9961
BuurtschappenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Plaatsen in de buurtverzekering-onderdendam, aansprakelijkheidsverzekering-saaxumhuizen, polis-den-andel, verzekering-termunterzijl, AVP-rasquert en tinallinge
aansprakelijkheidsverzekering-mensingeweer

AVP vergelijken Mensingeweer februari 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan cases als jij maakt krassen op de auto van iemand anders of jouw dochter fietst tegen een auto aan. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €1,95 – €4,05 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Mensingeweer AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis in lijn is met jouw eisenpakket. Je kunt denken aan verzekeraars als Klaverblad en Unive. Zo heb je een passende dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook nowGo pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter meer dan 95% van de mensen heeft er een. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.250.000 – 2.800.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De prijzen schommelen tussen de €3.00 – €4,5.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Bejaarden profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Mensingeweer afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een dure dekking zorgt voor een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Mensingeweer? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9961.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • HEMA AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan derden. Het is duidelijk: de kosten variëren enorm. De verzekeringen via Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van een verzekering van ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? Jouw assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Mensingeweer? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €3.00 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Tip: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Mensingeweer verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

W. van der Pol, Mensingeweer (februari 2024)