Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Culemborg

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Culemborg? Omschrijving AVP: de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan eigendommen en bijv. (blijvende) schade met letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst bier over de bank van de buurman
 • je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Culemborg, gemeente Culemborg, Gelderland is al verkrijgbaar vanaf €2,1 tot €4,6. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteCulemborg
(Regio) nummer0345 (+31345)
Bewoners27644
Postcodes4100
BuurtenWijk 00
Plaatsen in de buurtverzekering-Cuijk, aansprakelijkheidsverzekering-Cromstrijen, polis-Cranendonck, verzekeringspakket-Coevorden, Castricum en verzekeraar-Capelle aan den IJssel
aansprakelijkheidsverzekering-culemborg

AVP vergelijken Culemborg augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als een erfstuk laten vallen dan wel je veroorzaakt een gebroken pols. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €2 – €4,65 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kun jij gemakkelijk Culemborg AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking overeenkomt met jouw eisen. Bijvoorbeeld FBTO of Verzekeruzelf.nl. Vervolgens ontvang je een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Aon Direct pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter is het niet heel onverstandig. Soms – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 tot 2.300.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De premies bedragen circa €2,05 tot €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere huishoudens hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Culemborg afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of misschien een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.000.000. Een dure dekking resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Culemborg? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 4100, 4101, 4102, 4103, 4104, 4105, 4106, 4107.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten wijken sterk van elkaar af. Een polis van Inshared kan soms fors duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Iedere assuradeur werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Culemborg? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €2,65 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Culemborg verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketpolis-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

A. van den Broek, Culemborg (augustus 2022)