Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wehe-den Hoorn

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Wehe-den Hoorn? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schade aan elektronica en letselschade (schade aan personen). Je kunt denken aan situaties als:

 • de hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je morst bier over de bank van de buurman
 • een gebroken arm door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wehe-den Hoorn, gemeente De Marne, Groningen is al verkrijgbaar vanaf €2,7 tot €5,35. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
Regionummer0595 (+31595)
Inwoners10.101
Postcodes9964
WijkenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Plaatsen nabijverzekering-warfhuizen, aansprakelijkheidsverzekering-schouwerzijl, polis-mensingeweer, verzekering-tinallinge, AVP-onderdendam en saaxumhuizen
aansprakelijkheidsverzekering-wehe-den-hoorn

AVP vergelijken Wehe-den Hoorn februari 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Onder andere situaties als je morst een glas cola over een meubel van een familielid en je veroorzaakt een ongeluk. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,35 tot €5,7 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via onze tool kan men direct Wehe-den Hoorn AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis in lijn is met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden en Unive. Vervolgens kun je profiteren van een transparante dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Reaal pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Wellicht – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000oplopend tot 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De prijzen fluctueren tussen de €3,55 – €6,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wehe-den Hoorn afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of wellicht een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wehe-den Hoorn? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 9964.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • FBTO AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals je hierboven kunt zien: de tarieven variëren enorm. De verzekeringen via HEMA kan qua prijs afwijken van die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? Jouw verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wehe-den Hoorn? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €2,05 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Wehe-den Hoorn verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Extra voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

Z. Dijkstra, Wehe-den Hoorn (februari 2024)