Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Bruinehaar

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Bruinehaar? Omschrijving AVP: de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schades aan goederen of persoonlijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Bruinehaar, gemeente Twenterand, Overijssel wordt al aangeboden vanaf €3,55 tot €6,05. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTwenterand
Regionummer0546 (+31546)
Aantal inwoners33.846
Postcodes7675
WijkenVriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar
Plaatsen in de buurtverzekering-vriezenveen, aansprakelijkheidsverzekering-reutum, polis-fleringen, verzekering-vasse, AVP-albergen en manderveen
aansprakelijkheidsverzekering-bruinehaar

AVP vergelijken Bruinehaar december 2022

Een foutje is snel gemaakt. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan omstandigheden als jij maakt krassen op de auto van de buurman maar ook je veroorzaakt een gebroken been. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,45 – €4,95 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de vergelijkingstool kan iedereen snel Bruinehaar AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis rijmt met jouw ideaalplaatje. Misschien wel Nationale Nederlanden of Unive. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en een lage premie! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Aegon afsluiten.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.400.000oplopend tot 2.250.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies vinden we terug tussen de €3,75 tot €5,3.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Bruinehaar afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Alleenstaand of wellicht een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Bruinehaar? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 7675.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van december 2022

 • OHRA AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de tarieven variëren enorm. De polissen van Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Jouw maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Bruinehaar? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,7 profiteer je van een prima dekking. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Bruinehaar verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergeljken’

R. van Doorn, Bruinehaar (december 2022)