Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wergea

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Wergea? Definitie AVP: een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Hij komt van pas als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen en bijv. (blijvende) schade met letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je gooit bier over de bank van een vriend
 • jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wergea, gemeente Leeuwarden, Friesland wordt al aangeboden vanaf €2,15 – €4,3. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteLeeuwarden
Netnummer058 (+3158)
Bewoners107.897
Postcodegebieden9005
WijkenBinnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark e.o., Vrijheidswijk, Lekkum e.o., Blitsaerd, Oldegalileën & Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, Vlietzone, Oranjewijk & Tulpenburg, Heechterp, Schieringen & De Centrale, Camminghaburen, Grote Wielen & De Groene Ster, Bedrijventerreinen-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen, Wirdum & Swichum e.o., Wytgaard e.o., Goutum e.o., Techum, Wiarda, De Werp, De Zwette, Vossepark & Helicon, Vogelwijk & Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde, Buitengebied Noordwest, “De Zuidlanden”, Wergea & Warten e.o., Reduzum e.o., Grou e.o., Jirnsum e.o., Noord, Zuid, Zuid, Noord, Mantgum, Wijk 03, Wijk 04
Plaatsen in de omgevingverzekering-warstiens, aansprakelijkheidsverzekering-warten, polis-grou, verzekering-striep, AVP-hoorn en lies
aansprakelijkheidsverzekering-wergea

AVP vergelijken Wergea juli 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Denk dan aan situaties als je gooit frisdrank over een meubel van de buurman maar ook jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €2,9 – €6,15 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de vergelijkingstool kan je eenvoudig Wergea AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP overeenkomt met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden of Unive. Zodoende geniet je van een transparante dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Univé inboedelverzekering.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden niet vergoed.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 tot zo’n 3.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het maandtarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De premies liggen tussen de €3,5 – €5,5.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Mensen op leeftijd krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wergea afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of misschien een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wergea? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 9005.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Unive AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de prijzen kunnen enorm afwijken. De dekkingen via Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een verzekering van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Jouw aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wergea? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Neem een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €3,05 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met andere (woon)verzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Wergea verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

B. Verbeek, Wergea (juli 2024)