Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vriezenveen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Vriezenveen? De AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je iemand spullen beschadigd. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica of (blijvende) schade met letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vriezenveen, gemeente Twenterand, Overijssel sluit je al af voor €2,45 tot €5,6. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteTwenterand
Regionummer0546 (+31546)
Bewoners33.846
Postcodegebieden7670
WijkenVriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar
Naburige plaatsenverzekering-reutum, aansprakelijkheidsverzekering-fleringen, polis-albergen, verzekering-hoge-hexel, AVP-manderveen en mander
aansprakelijkheidsverzekering-vriezenveen

AVP vergelijken Vriezenveen mei 2022

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld situaties als je stoot iemands kunstwerk van tafel of je veroorzaakt een gebroken enkel. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €3,5 – €4,3 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Vriezenveen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module rijmt met jouw wensen. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden en Centraal Beheer. Op die manier heb je een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: ABN AMRO afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.500.000 – 2.300.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €2,15 – €5,55.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vriezenveen afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of wellicht een gezin met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vriezenveen? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 7670, 7671, 7672.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2022 (pakketten)

 • Unive AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan derden. Het is duidelijk: de prijzen wijken sterk van elkaar af. De modules via OHRA is soms net wat duurder dan een AVP van Unive. Is hiervoor een verklaren? Jouw assuradeur biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vriezenveen? Dit verschilt per situatie. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Combineer de AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €1,95 ben je al goed verzekerd. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Vriezenveen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakketvoordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

D. Huisman, Vriezenveen (mei 2022)