Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Velsen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Velsen? Zo’n AVP is de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schades aan goederen of bijvoorbeeld lichamelijke verwondingen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vaas laten vallen
 • je stoot iemands telefoon van tafel
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Velsen, gemeente Velsen, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €3,8 t/m €4,45. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Netnummer023 (+3123)
Aantal inwoners67448
Postcodes1990
WijkenVelsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder
Naburige plaatsenverzekering-Veldhoven, aansprakelijkheidsverzekering-Veere, polis-Veenendaal, verzekeringspakket-Veendam, Valkenswaard en verzekeraar-Valkenburg aan de Geul
aansprakelijkheidsverzekering-velsen

AVP vergelijken Velsen mei 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan situaties als je morst frisdrank over het tapijt van iemand maar ook door jou breekt iemand een been. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €2,25 – €5,45 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.250.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij de AVP-vergelijker kan iedereen snel Velsen AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering in lijn is met jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Vervolgens profiteer je van een goede dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Polis Direct afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.300.000 – 2.250.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten schommelen tussen de €3,05 t/m €5,3.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Velsen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een gezin met kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.250.000. Een dure dekking houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Velsen? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 1990, 1991, 1992.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2024

 • Inshared AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Generali Woonpakket
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Je hebt het al gezien: de kosten wijken sterk van elkaar af. Een dekking van HEMA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Aegon. Hoe is dat mogelijk? De assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Velsen? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,25 heb je een prima polis. Wellicht kan het nog voordeliger. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Maar ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Velsen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Extra voordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Goede uitleg over een aansprakelijkheidsverzekering’

Q. Bosch, Velsen (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente