Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Veldhoven

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Veldhoven? Definitie AVP: een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je iemand spullen beschadigd. Je moet dan denken aan schade aan elektronica of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid
 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Veldhoven, gemeente Veldhoven, Noord-Brabant sluit je al af voor €2,3 tot €5,05. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVeldhoven
(Regio) nummer040 (+3140)
Inwoners44317
Postcodegebied5500
WijkenVeldhoven, Noordelijk Woongebied, Oerle
Plaatsen in de omgevingverzekering-Veere, aansprakelijkheidsverzekering-Veenendaal, polis-Veendam, verzekeringspakket-Valkenswaard, Valkenburg aan de Geul en verzekeraar-Vaals
aansprakelijkheidsverzekering-veldhoven

AVP vergelijken Veldhoven augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere situaties als je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman maar ook je veroorzaakt een ongeval. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Binnen een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €2,3 t/m €4,5 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Dankzij de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Veldhoven AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke module past bij jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA en Unive. Daardoor geniet je van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: London Verzekeringen augustus 2022.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden jou bedragen die variëren van €1.400.000 tot zo’n 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten vinden we terug tussen de €2,7 t/m €4,8.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Mensen op leeftijd hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Veldhoven afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of ook een partner met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag houdt wel in; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Veldhoven? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5500, 5501, 5502, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5508, 5509.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd voor schade aan spullen of personen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen kunnen enorm afwijken. De dekkingen van Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? De maatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Veldhoven? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €1,9 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de noodzakelijke woonverzekeringen. Voorbeelden zijn de opstal en inboedel. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Veldhoven verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

F. Willemsen, Veldhoven (augustus 2022)