Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Veenendaal

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Veenendaal? Omschrijving AVP: de verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Hij komt van pas als je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. In de regel heb je het dan over schades aan goederen of psychische problemen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw
 • door jou breekt iemand een been
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Veenendaal, gemeente Veenendaal, Utrecht wordt al aangeboden vanaf €3,4 tot €4,15. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteVeenendaal
(Net) nummer0318 (+31318)
Bewoners63816
Postcodegebieden3900
WijkenCentrum, Noordoost, Zuidoost, Zuidwest, Noordwest, West
Plaatsen nabijverzekering-Veendam, aansprakelijkheidsverzekering-Valkenswaard, polis-Valkenburg aan de Geul, verzekeringspakket-Vaals, Utrechtse Heuvelrug en verzekeraar-Utrecht
aansprakelijkheidsverzekering-veenendaal

AVP vergelijken Veenendaal augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere omstandigheden als je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en tevens door jouw schuld breekt iemand zijn been. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €2,95 tot €5,15 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van onze tool kun je moeiteloos Veenendaal AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering in lijn is met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden en Ditzo. Zo ontvang je een duidelijke dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Zelf dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Maar meer dan 95% van de mensen heeft er een. Soms – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.400.000 – 2.300.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies vinden we terug tussen de €3,3 – €5,1.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere huishoudens profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Veenendaal afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of juist een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering zorgt voor een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €100.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Veenendaal? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 3900, 3901, 3902, 3903, 3904, 3905, 3906, 3907.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Inshared AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan personen en spullen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies variëren enorm. De verzekeringen van OHRA kan qua prijs afwijken van een product van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Jouw maatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Veenendaal? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €1,85 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Veenendaal verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakket-voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

A. van Dam, Veenendaal (augustus 2022)