Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Urk

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Urk? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Dit is nodig op het moment dat per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten en/of schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • een notebook laten vallen
 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Urk, gemeente Urk, Flevoland is al verkrijgbaar vanaf €3,4 tot €6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteUrk
(Net) nummer0527 (+31527)
Inwoners19987
Postcodes8320
BuurtenUrk
Plaatsen in de regioverzekering-Uithoorn, aansprakelijkheidsverzekering-Uitgeest, polis-Uden, verzekeringspakket-Tytsjerksteradiel, Tynaarlo en verzekeraar-Twenterand
aansprakelijkheidsverzekering-urk

AVP vergelijken Urk oktober 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Zoals taferelen als je stoot iemands ipad van tafel en tevens je veroorzaakt een ongeval. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €3,55 – €4,4 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.500.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de de vergelijker kan men direct Urk AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP matcht met jouw wensen. Bijvoorbeeld OHRA of ABN-AMRO. Zodoende ontvang je een duidelijke dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Europeesche dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch het is wel sterk aan te raden. Af en toe – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.300.000 – 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs komt tot stand door het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en de hoogte van de eigen risico’s. De prijzen vinden we terug tussen de €1,95 t/m €6,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Urk afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een gezin met kinderen? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €150.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Urk? Vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 8320, 8321, 8322.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van oktober 2023

 • HEMA AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals je hierboven kunt zien: de kosten verschillen wel degelijk. Een verzekering van Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Elke verzekeringsmaatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Urk? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €2,15 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Denk aan de de opstal en inboedel. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Urk verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-korting
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

Y. van de Ven, Urk (oktober 2023)