Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Valkenburg aan de Geul

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Valkenburg aan de Geul? Deze AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit is nodig op het moment dat jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schades aan goederen en/of letselschade (schade aan personen). Voorbeelden hiervan zijn:

 • een erfstuk laten vallen
 • je morst wijn over de bank van een familielid
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Valkenburg aan de Geul, gemeente Valkenburg aan de Geul, Limburg is al verkrijgbaar vanaf €2,05 tot €5,55. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteValkenburg aan de Geul
Regionummer043 (+3143)
Bewoners16518
Postcodes6341
BuurtschappenValkenburg, Houthem – Sint Gerlach, Schin op Geul – Oud-Valkenburg, Sibbe – IJzeren, Berg en Terblijt – Vilt, Walem
Plaatsen in de omgevingverzekering-Vaals, aansprakelijkheidsverzekering-Utrechtse Heuvelrug, polis-Utrecht, verzekeringspakket-Urk, Uithoorn en verzekeraar-Uitgeest
aansprakelijkheidsverzekering-valkenburg-aan-de-geul

AVP vergelijken Valkenburg aan de Geul december 2022

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn taferelen als jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman en tevens je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €3,65 – €4,75 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van onze tool kun je moeiteloos Valkenburg aan de Geul AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking matcht met jouw wensen. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden en Ditzo. Aan de hand daarvan profiteer je van een passende dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Sluit deze direct online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Centraal Beheer inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.250.000 tot circa 2.700.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het verzekerde bedrag, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten fluctueren tussen de €2,5 t/m €5,75.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Valkenburg aan de Geul afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Valkenburg aan de Geul? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 6341, 6342.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van december 2022

 • Nationale Nederlanden AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan spullen of personen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de onkosten variëren enorm. Een dekking van HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van FBTO. Is hiervoor een verklaren? De verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Valkenburg aan de Geul? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kies een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €2,3 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Valkenburg aan de Geul verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

X. Kuiper, Valkenburg aan de Geul (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente