Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Odijk

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Odijk? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Je moet dan denken aan schades aan producten of bijvoorbeeld lichamelijke verwondingen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • een notebook laten vallen
 • je knalt met je fiets op een stilstaande auto
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Odijk, gemeente Bunnik, Utrecht is al verkrijgbaar vanaf €3,2 t/m €4,95. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteBunnik
(Net) nummer030 (+3130)
Aantal inwoners14.773
Postcodegebieden3984
BuurtenBunnik, Odijk, Werkhoven
Plaatsen in de buurtverzekering-driebergen-rijsenburg, aansprakelijkheidsverzekering-overberg, polis-amerongen, verzekering-leersum, AVP-maarsbergen en maarn
aansprakelijkheidsverzekering-odijk

AVP vergelijken Odijk februari 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld taferelen als een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders maar ook een gebroken arm door jouw toedoen. Mits ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf slechts €4 tot €4,2 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Odijk AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke verzekering in lijn is met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Inshared of HEMA. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een passende dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: London Verzekeringen inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.300.000oplopend tot 2.500.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies bedragen circa €2,05 t/m €4,3.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere mensen krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Odijk afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Alleenstaand of misschien een partner en/of kids? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.750.000. Een dure dekking houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Odijk? Achterhaal de voordeligste assuradeurs in de regio 3984.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • Klaverblad AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan de eigendommen van anderen. Het is duidelijk: de premies verschillen wel degelijk. Een dekking via Inshared is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? Iedere partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Odijk? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Kun jij direct alle premie betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €3,5 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de de opstal en inboedel. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Odijk verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketpolis-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Goed geholpen bij het afsluiten van mijn verzekering’

Mevr. van den Heuvel, Odijk (februari 2024)