Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Laarbeek

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Laarbeek? Definitie AVP: een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica en bijv. letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • een notebook laten vallen
 • je gooit wijn over de bank van een familielid
 • je veroorzaakt een gebroken pols
Het is niet bij wet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Laarbeek, gemeente Laarbeek, Noord-Brabant vind je al vanaf €2,6 t/m €4,55. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
Regionummer0499 (+31499)
Inwoners21965
Postcodes5738
BuurtenBeek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout
Plaatsen in de omgevingverzekering-Krimpenerwaard, aansprakelijkheidsverzekering-Krimpen aan den IJssel, polis-Korendijk, verzekeringspakket-Kollumerland en Nieuwkruisland, Koggenland en verzekeraar-Kerkrade
aansprakelijkheidsverzekering-laarbeek

AVP vergelijken Laarbeek juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Onder andere taferelen als een erfstuk laten vallen of een gebroken arm door jouw toedoen. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Middels een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €3,75 – €6,2 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €3.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Dankzij onze tool kun je moeiteloos Laarbeek AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke AVP overeenkomt met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon of HEMA. Daardoor kun je profiteren van een goede dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: ASR Verzekeringen juni 2024.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – juist bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden jou een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot circa 2.300.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het totaalbedrag, het soort huishouden, en het eigen risico. De prijzen vinden we terug tussen de €2,00 – €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Senioren hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Laarbeek afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of daarnaast een partner en/of kids? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.750.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Laarbeek? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 5738.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024

 • Ditzo AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de premies verschillen wel degelijk. De polissen via Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Laarbeek? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Al vanaf €2,00 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Laarbeek verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-deal
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Zekerheid in het geval van schade door ons toedoen’

P. Gerritsen, Laarbeek (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente