Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hoogeveen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Hoogeveen? Omschrijving AVP: de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten en bijv. lichamelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hoogeveen, gemeente Hoogeveen, Drenthe sluit je al af voor €3,9 – €5,45. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteHoogeveen
Regionummer0528 (+31528)
Aantal inwoners55240
Postcodes7900
BuurtenHoogeveen, De Weide, E 52 Fluitenberg, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuwlande, Nieuweroord, Tiendeveen, Stuifzand, Pesse, Zuideropgaande Nieuw Moscou, Industrie- en verspreide gebieden
Naburige plaatsenverzekering-Hollands Kroon, aansprakelijkheidsverzekering-Hof van Twente, polis-Hilversum, verzekeringspakket-Hilvarenbeek, Hillegom en verzekeraar-Heusden
aansprakelijkheidsverzekering-hoogeveen

AVP vergelijken Hoogeveen augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld omstandigheden als je gooit bier over het tapijt van de buurman of een gebroken arm door jouw schuld. In het geval dat jij wettelijk aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €3,5 – €5,65 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Hoogeveen AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke polis past bij jouw eisen. Misschien wel Klaverblad of Verzekeruzelf.nl. Op die manier heb je een passende dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook ASR Verzekeringen dekking.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Echter is het niet heel onverstandig. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.250.000oplopend tot 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €3,8 – €4,55.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hoogeveen afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of juist een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €90.

 5. Online vergelijken

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hoogeveen? Achterhaal de voordeligste assuradeurs in de regio 7900, 7901, 7902, 7903, 7904, 7905, 7906, 7907, 7908, 7909.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • OHRA AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals je hierboven kunt zien: de onkosten variëren enorm. De dekkingen via Klaverblad kan soms fors duurder zijn dan de polis van Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? Iedere verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hoogeveen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3,1 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Hoogeveen verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-deal
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Goede uitleg over een aansprakelijkheidsverzekering’

X. van Leeuwen, Hoogeveen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente