Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Stiens

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Stiens? Zo’n AVP is de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen of bijvoorbeeld persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je gooit frisdrank over het tapijt van iemand
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Stiens, gemeente Leeuwarden, Friesland wordt al aangeboden vanaf €4 tot €5,4. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteLeeuwarden
Regionummer058 (+3158)
Aantal inwoners107.897
Postcodegebieden9050
BuurtenBinnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark e.o., Vrijheidswijk, Lekkum e.o., Blitsaerd, Oldegalileën & Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, Vlietzone, Oranjewijk & Tulpenburg, Heechterp, Schieringen & De Centrale, Camminghaburen, Grote Wielen & De Groene Ster, Bedrijventerreinen-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen, Wirdum & Swichum e.o., Wytgaard e.o., Goutum e.o., Techum, Wiarda, De Werp, De Zwette, Vossepark & Helicon, Vogelwijk & Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde, Buitengebied Noordwest, “De Zuidlanden”, Wergea & Warten e.o., Reduzum e.o., Grou e.o., Jirnsum e.o., Noord, Zuid, Zuid, Noord, Mantgum, Wijk 03, Wijk 04
Naburige plaatsenverzekering-minnertsga, aansprakelijkheidsverzekering-bitgummole, polis-bitgum, verzekering-menaam, AVP-wier en berltsum
aansprakelijkheidsverzekering-stiens

AVP vergelijken Stiens juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld toestanden als je zoontje schiet door de ruit bij de buren of je veroorzaakt een ongeluk. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Aan de hand van een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,2 tot €5,55 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de vergelijkingstool kan iedereen snel Stiens AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product rijmt met jouw eisenpakket. Misschien wel OHRA of Unive. Zodoende heb je een passende dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Interpolis juni 2024.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch het is wel sterk aan te raden. Soms – vooral bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor enkele tientjes per jaar kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.000.000 tot zo’n 2.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en het eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €1,85 t/m €4,2.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Stiens afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of misschien een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag betekent een hogere prijs.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Stiens? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9050, 9051.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Aegon Opstal Basis

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je je voor kosten van schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Je hebt het al gezien: de onkosten verschillen wel degelijk. Een polis van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Elke aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Stiens? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €3.00 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Stiens verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • 1 duidelijke factuur

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Y. de Koning, Stiens (juni 2024)