Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Oud Zuilen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Oud Zuilen? Een AVP is een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. In de regel heb je het dan over schade aan spullen of bijvoorbeeld geestelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je veroorzaakt een auto-ongeluk
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Oud Zuilen, gemeente Stichtse Vecht, Utrecht vind je al vanaf €3,05 – €5,5. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
(Net) nummer030 (+3130)
Aantal inwoners64.061
Postcodegebieden3611
WijkenMaarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Vreeland, Tienhoven, Nigtevecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Oud Zuilen, Maarssenbroek
Plaatsen in de regioverzekering-maarssen, aansprakelijkheidsverzekering-harmelen, polis-zegveld, verzekering-papekop, AVP-kamerik en hekendorp
aansprakelijkheidsverzekering-oud-zuilen

AVP vergelijken Oud Zuilen mei 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals cases als je gooit bier over het tapijt van een vriend maar ook door jou breekt iemand een been. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Via de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €1,95 – €4,45 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Oud Zuilen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product matcht met jouw wensen. Denk aan aanbieder als Klaverblad en ABN-AMRO. Daardoor kun je profiteren van een goede dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: EAG Assuradeuren polis.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – in het bijzonder bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.500.000 – 2.900.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en het eigen risico. De tarieven liggen tussen de €3,7 – €4,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Oud Zuilen afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Een kleine gezin of juist een partner met kinderen? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een hogere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Oud Zuilen? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 3611.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2024

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan anderen. Het is duidelijk: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. De polissen van OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Aegon. Hoe is dat mogelijk? Elke verzekeraar hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Oud Zuilen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €2,25 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Oud Zuilen verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakket-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Minder administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Voor slechts een paar euro per maand was ik klaar’

E. Kok, Oud Zuilen (mei 2024)