Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Súdwest-Fryslân

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Súdwest-Fryslân? Zo’n AVP is de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schade aan elektronica maar ook persoonlijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je gooit wijn over het tapijt van een familielid
 • jouw hond bijt iemand op straat
De polis is vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Súdwest-Fryslân, gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland is er al vanaf €4 tot €5,75. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
Regionummer0517 (+31517)
Inwoners84048
Postcodegebied8749
BuurtenBolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim
Plaatsen in de regioverzekering-Strijen, aansprakelijkheidsverzekering-Stichtse Vecht, polis-Stein, verzekeringspakket-Steenwijkerland, Steenbergen en verzekeraar-Stede Broec
aansprakelijkheidsverzekering-sudwest-fryslan

AVP vergelijken Súdwest-Fryslân juli 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan gebeurtenissen als een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw en je rijdt iemand aan met de fiets. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Middels een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €2,35 tot €6 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.250.000

Snel alle polissen vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van de de vergelijker kan men direct Súdwest-Fryslân AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welk product rijmt met jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als OHRA en Centraal Beheer. Zo heb je een transparante dekking, en lagere prijzen! Iets interessants op het spoor gekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: OHRA dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter het is wel sterk aan te raden. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.500.000 tot zo’n 2.800.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het totaalbedrag, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten vinden we terug tussen de €3,65 tot €4,95.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Súdwest-Fryslân afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner en/of kids? Families met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar je kunt het ook zetten op €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Je ziet nu de beste AVP’s. Kies een polis en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Súdwest-Fryslân? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 8749, 8751.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2022

 • Aegon AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan spullen of personen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de kosten kunnen enorm afwijken. De modules van HEMA kan qua prijs afwijken van een product van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Jouw maatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Súdwest-Fryslân? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €3,2 ben je al goed verzekerd. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Súdwest-Fryslân verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

N. Martens, Súdwest-Fryslân (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente