Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Steenwijkerland

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Steenwijkerland? Omschrijving AVP: de verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je iemand spullen beschadigd. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica of bijvoorbeeld lichamelijke verwondingen (letselschade). Je kunt denken aan situaties als:

 • uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je veroorzaakt een gebroken enkel
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Steenwijkerland, gemeente Steenwijkerland, Overijssel wordt al aangeboden vanaf €3,55 – €5,95. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteSteenwijkerland
Netnummer0521 (+31521)
Bewoners43333
Postcodes8343
WijkenStad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl
Plaatsen nabijverzekering-Steenbergen, aansprakelijkheidsverzekering-Stede Broec, polis-Staphorst, verzekeringspakket-Stadskanaal, Son en Breugel en verzekeraar-Someren
aansprakelijkheidsverzekering-steenwijkerland

AVP vergelijken Steenwijkerland augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn toestanden als je gooit wijn over het tapijt van een familielid en tevens je schiet de bril van iemands hoofd. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €2,6 – €4,9 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de vergelijkingstool kun je moeiteloos Steenwijkerland AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke AVP overeenkomt met jouw eisen. Wellicht een polis van FBTO en ABN-AMRO. Zo geniet je van een duidelijke dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Ditzo dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades met opzet toegebracht worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. Af en toe – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.500.000 tot circa 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De prijzen schommelen tussen de €3,85 t/m €5,5.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Steenwijkerland afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een partner en/of kids? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.000.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €45.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online alle relevante AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Steenwijkerland? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 8343.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Nationale Nederlanden AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Generali Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan spullen van een derde. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten verschillen wel degelijk. Een polis via Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Is dit te verklaren? Iedere verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Steenwijkerland? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €3,75 profiteer je van een prima dekking. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Tip: rechtsbijstand-, auto en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Steenwijkerland verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

N. Huisman, Steenwijkerland (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente