Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Strijen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Strijen? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schades aan goederen of bijvoorbeeld geestelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je gooit een glas drinken over de bank van de buurman
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Strijen, gemeente Strijen, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €1,9 tot €5,25. Zo ben je al verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteStrijen
(Net) nummer078 (+3178)
Aantal inwoners8766
Postcodegebieden3290
BuurtschappenStrijen en buitengebied
Plaatsen in de regioverzekering-Stichtse Vecht, aansprakelijkheidsverzekering-Stein, polis-Steenwijkerland, verzekeringspakket-Steenbergen, Stede Broec en verzekeraar-Staphorst
aansprakelijkheidsverzekering-strijen

AVP vergelijken Strijen mei 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere toestanden als jouw kind fietst tegen een auto aan maar ook je veroorzaakt een gebroken enkel. Wanneer jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €3,4 t/m €4,55 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij de vergelijkingstool kun je moeiteloos Strijen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module past bij jouw eisen. Bijvoorbeeld Klaverblad of Ditzo. Op die manier geniet je van een transparante dekking, en een lage premie! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet toegebracht vallen buiten deze module.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen het is wel sterk aan te raden. Wellicht – in het bijzonder bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot zo’n 2.900.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies schommelen tussen de €4,00 t/m €5,7.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Strijen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een partner en/of kids? Families met kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.250.000. Een dure dekking resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Strijen? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 3290, 3291.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2023

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de prijzen variëren enorm. Een verzekering van Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een AVP van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Zo’n partij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Strijen? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €2,35 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Strijen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een duidelijke nota per maand

‘Voldoende keuze en duidelijke uitleg’

Fam. de Jong, Strijen (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente